Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Dapoxetin

dapoxetinOvaj lijek predstavlja značajan napredak u tretmanu seksualnih poteškoća, pružajući korisnicima mogućnost bolje kontrole nad vremenom ejakulacije.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči DAPOXETIN D – FORCE

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija DAPOXETIN 60mg 2 x kutija   69,99 €
3 x kutija DAPOXETIN 60mg 3 x kutija 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutija DAPOXETIN 60mg 4 x kutija 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutija DAPOXETIN 60mg 5 x kutija 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutija DAPOXETIN 60mg 6 x kutija 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutija DAPOXETIN 60mg 7 x kutija 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Dapoxetin, poznat i kao Generic Priligy, predstavlja selektivni inhibitor ponovnog preuzimanja serotonina (SSRI) koji se koristi za liječenje problema prerane ejakulacije (PE) kod muškaraca u dobi između 18 i 64 godine.

  Ejakulacija je složen proces kontroliran živčanim sustavom, a prerana ejakulacija može uzrokovati ozbiljne emocionalne i interpersonalne poteškoće. Dapoxetin djeluje produžujući vrijeme ejakulacije, čime pridonosi boljem seksualnom zadovoljstvu i kvalitetnijem seksualnom životu.

  Evo nekoliko ključnih informacija o Dapoxetinu:

  Mehanizam Djelovanja: Dapoxetin djeluje inhibiranjem ponovnog preuzimanja serotonina u mozgu. Serotonin igra ključnu ulogu u kontroli ejakulacije, a povećanje njegove razine produžuje vrijeme do ejakulacije.

  Primjena: Dapoxetin se koristi prema potrebi, nekoliko sati prije planiranog seksualnog odnosa. Preporučena doza varira, ali važno je slijediti upute liječnika ili upute na pakiranju.

  Učinkovitost: Dapoxetin se pokazao učinkovitim u povećanju vremena do ejakulacije, smanjenju stresa i poboljšanju seksualnog zadovoljstva kod muškaraca koji pate od prerane ejakulacije.

  Nuspojave: Kao i svi lijekovi, dapoksetin može izazvati nuspojave. Najčešće nuspojave uključuju mučninu, glavobolju, vrtoglavicu i proljev. Važno je konzultirati se s liječnikom prije početka terapije.

  Kontraindikacije: Dapoksetin se ne preporučuje za osobe koje pate od teških srčanih bolesti, zatajenja jetre, ili koje uzimaju određene lijekove poput antidepresiva. Stoga je nužno konzultirati se s liječnikom kako bi se utvrdila sigurnost upotrebe.

  Dapoksetin pridonosi kompleksnom tretmanu seksualnih poteškoća i pomaže muškarcima da postignu bolju kontrolu nad svojim seksualnim životom. Važno je naglasiti da se lijek treba koristiti prema uputama stručnjaka i da se prije početka terapije treba konzultirati s kvalificiranim zdravstvenim stručnjakom.