Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Španjolska mušica

španjolska mušicaŠpanjolska mušica je tekućina koja dolazi u vrečici bez bez mirisa i okusa.Možete je pomiješati s bilo kojim pićem. Djeluje već 30 minuta nakon uzimanja. Preporučena mjera ovog afrodizijaka je jedna vrećica unutar 24 sata.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči ŠPANJOLSKA MUŠICA

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x Španjolska mušica 2 x Španjolska   69,99 €
3 x Španjolska mušica 3 x Španjolska 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x Španjolska mušica 4 x Španjolska 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x Španjolska mušica 5 x Španjolska 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x Španjolska mušica 6 x Španjolska 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x Španjolska mušica 7 x Španjolska 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Španjolska mušica, poznata već tisućama godina, predstavlja zanimljivu povijesnu priču o afrodizijaku koji je intrigirao kraljeve, kraljice i ljubitelje strastvenih trenutaka. Unatoč svojoj dugoj povijesti, današnja verzija španjolske mušice pruža siguran i učinkovit način poboljšanja seksualnog života, bez kantaridina, toksične supstance koja je nekada često bila prisutna u njezinom sastavu.

  Povijest Španjolske mušice:

  Prava španjolska mušica svoje korijene vuče iz prošlosti, kada je izvađena iz mljevene bube metalno zelene boje poznate kao španjolski mrav. Kroz povijest, dodavani su joj razni aditivi, a zatim je miješana u vodu ili alkohol. Glavna tvar koja se izlučivala iz bube bila je kantaridin, otrovna supstanca koja je, u malim količinama, izazivala nadražujuće djelovanje na tijelo.

  Legenda i Korištenje u Prošlosti:

  Legenda kaže da su španjolsku mušicu koristile kraljice, carice, kraljevi i carevi kako bi potaknuli požudu kod svojih partnera ili konkubina. Postojala je uvjerenje da će uzimanje španjolske mušice rezultirati osjećajem topline po cijelom tijelu te oticanjem genitalija. Međutim, uz tu slavu dolazile su i ozbiljne nuspojave, uključujući bol kod gutanja, krvarenje i čak smrt, što je poznato iz priča markiza de Sadea iz 18. stoljeća.

  Španjolska mušica danas:

  Današnja verzija španjolske mušice evoluirala je kako bi pružila siguran i učinkovit afrodizijak bez opasnih sastojaka poput kantaridina. Svi moderni proizvodi temelje se na prirodnim ili biljnim sastojcima, poput ginsenga, ginkgo bilobe i mace, poznatih po svojoj sposobnosti povećanja libida. Ova kombinacija sastojaka stvara ugodno uzbuđenje i omogućuje bezbrižno uživanje u intenzivnim trenucima strasti, bez nuspojava.

  Tko koristi Španjolsku mušicu?

  Španjolska mušica djeluje podjednako na muškarce i žene. Kupci uključuju pojedince koji žele poboljšati svoj užitak ili užitak svog partnera, kao i parove koji traže dodatnu strast u svojim erotskim trenucima. Za muškarce, ovo može značiti brže i dugotrajnije erekcije, dok žene doživljavaju povećanu vlažnost vagine.

  Kako koristiti Španjolsku mušicu:

  Španjolska mušica je jednostavna za korištenje. U obliku tekućih kapi, korisnici jednostavno stavljaju nekoliko kapi pod jezik ili ih dodaju u piće. Učinak se obično javlja unutar nekoliko minuta, stvarajući intenzivan osjećaj uzbuđenja i stimulacije. Upravo ta jednostavnost upotrebe čini je pristupačnim afrodizijakom koji se može koristiti kad god to želite, bez potrebe za receptom liječnika.

  Zaključak:

  Španjolska mušica, iako s bogatom poviješću, evoluirala je u siguran i učinkovit afrodizijak koji pomaže poboljšanju seksualnog života. Za one koji traže dodatnu strast i uzbuđenje, suvremena verzija španjolske mušice pruža mogućnost uživanja u intimnosti bez ozbiljnih rizika povezanih s njezinim povijesnim oblicima. Važno je, međutim, uvijek pažljivo pročitati upute prije upotrebe i pridržavati se preporučenih doza.