Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Polica privatnosti

Svakom korisniku i kupcu jamčimo potpunu anonimnost i sigurnost osobnih podataka. Kada primite svoju pošiljku, dobit ćete ju diskretno zapakiranu. Ovo osigurava da sadržaj pošiljke ostane tajan.

Preferirani način komunikacije s našim klijentima je e-mail. Iako općenito ne zovemo naše klijente, molimo vas da navedete točan telefonski broj kako sustav za provjeru adrese ne bi otkazao vašu narudžbu. Vaša privatnost i sigurnost su naša prioritetna briga, stoga možete biti sigurni da ćemo čuvati vaše podatke s najvećom pažnjom.

TKO SMO MI

Adresa naše web-stranice je: https://pravimuskarac.com/. Mi smo međunarodna licencirana online ljekarna.

KOJE OSOBNE PODATKE PRIKUPLJAMO I ZAŠTO

Podatke koje prikupljamo navedeni su u formi narudžbe, a služe isključivo u svrhu slanja paketa.

KOLAČIĆI

Kolačići (cookies) su male datoteke koje se privremeno pohranjuju na Vašem računalu ili mobilnom uređaju prilikom posjete našoj Internet stranici. To omogućuje našoj stranici da prepozna Vaše računalo kada nas sljedeći put posjetite, kako bi vam sukladno tome ponudili personalizirano iskustvo prilikom korištenja Internet stranice. Kolačići na naše Internet mjestu nisu usmjereni na špijuniranje korisnika i ne slijede sve što korisnik radi te nisu zlonamjerni kod ili virus.

S KIME DIJELIMO VAŠE PODATKE

Vaši podaci ne djele se s drugima.

KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE

Podatke o dostavi čuvamo sve dok paket nije poslan, nakon toga se trajno brišu iz naše baze.