Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Kamagra Gold

kamagra goldKamagra gold tablete pakirane su u kutiji su 4 x 100 mg. Proizvod se konzumira tako da je tabletu potrebno progutati s malo vode. Kamagra gold tablete počinju djelovati 45 do 60 min nakon uzimanja. Njihovo vrijeme djelovanja je 6 sati.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči KAMAGRA GOLD tablete

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija Kamagra GOLD 2 x kutija   49,99 €
3 x kutija Kamagra GOLD 3 x kutija   74,99 €
4 x kutija Kamagra GOLD 4 x kutija   99,99 €
5 x kutija Kamagra GOLD 5 x kutija 14,99 € 124,98 € 109,99 €
6 x kutija Kamagra GOLD 6 x kutija 24,98 € 149,97 € 124,99 €
7 x kutija Kamagra GOLD 7 x kutija 39,98 € 174,97 € 134,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Erektilna disfunkcija (ED) može značajno utjecati na kvalitetu života muškaraca, ali moderne farmaceutske inovacije nude različite opcije liječenja. Kamagra Gold tablete postale su popularna opcija među muškarcima koji se suočavaju s ovim izazovom. Saznajte što su Kamagra Gold tablete, kako djeluju, potencijalne nuspojave i savjete za sigurnu upotrebu.

  Što su Kamagra Gold tablete?

  Kamagra Gold tablete su farmaceutski proizvod koji sadrži sildenafil citrat kao glavni aktivni sastojak. Sildenafil citrat je isti sastojak prisutan u popularnom lijeku Viagra, a djeluje opuštajući krvne žile u genitalnom području, povećavajući protok krvi i time olakšavajući postizanje erekcije tijekom seksualnog uzbuđenja.

  Kako djeluju Kamagra Gold tablete?

  Sildenafil citrat, ključni sastojak Kamagra Gold tableta, djeluje inhibiranjem enzima fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Ovaj enzim inače bi razgrađivao cGMP, tvar koja opušta glatke mišiće krvnih žila u penisu, što dovodi do povećanog protoka krvi i, posljedično, čvrste erekcije.

  Kamagra Gold tablete trebale bi se uzimati otprilike 30-60 minuta prije planiranog seksualnog odnosa, a njihovo djelovanje može trajati do 4-6 sati, omogućujući muškarcima spontani seksualni život.

  Potencijalne nuspojave

  Kao i kod bilo kojeg lijeka, Kamagra Gold tablete mogu uzrokovati određene nuspojave. Uobičajene nuspojave uključuju glavobolju, crvenilo lica, probavne smetnje, promjene vida i začepljen nos. Važno je napomenuti da se nuspojave rijetko javljaju, ali ako se pojave, preporučuje se konzultacija s liječnikom.

  Savjeti za Sigurnu Upotrebu

  Liječnički Savjet: Prije nego počnete koristiti Kamagra Gold tablete, preporučuje se konzultacija s kvalificiranim zdravstvenim stručnjakom, posebno ako osoba pati od srčanih problema, visokog krvnog tlaka ili drugih zdravstvenih stanja.
  Doziranje: Preporučena doza obično iznosi 50 mg, ali liječnik može prilagoditi dozu prema individualnim potrebama.
  Izbjegavanje Alkohola i Teških Obroka: Konzumacija alkohola i obilnih obroka može smanjiti učinkovitost lijeka.
  Neregulirani Izvori: Kamagra Gold tablete trebaju se nabavljati od pouzdanih i reguliranih izvora kako bi se izbjegle potencijalne rizike lažnih proizvoda.

  Zaključak

  Kamagra Gold tablete pružaju nadu muškarcima koji se suočavaju s erektilnom disfunkcijom, nudeći učinkovito rješenje za poboljšanje seksualnog iskustva. Međutim, važno je pridržavati se preporučenih smjernica i konzultirati se s liječnikom prije početka terapije. Individualni odgovor može varirati, pa je praćenje reakcija na lijek ključno za osiguranje sigurne i učinkovite upotrebe Kamagra Gold tableta.